Onderhoud bij Marco GroenOnderhoud bij Marco Groen

ONDERHOUD OP MAAT

AD Autobedrijf Marco Groen biedt betrouwbaar en betaalbaar onderhoud voor iedere auto.

Lees verder

Onderhoud bij Marco Groen

Onderhoud bij Marco Groen

Regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Geen piepende v-snaar, oude olie of banden die grip verliezen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud. De AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt combineert vakmanschap daarom met maatwerk.

Onderhoud op maat

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

EXTRA ZEKERHEID MET DE AD MOBILITEIT SERVICE

Mocht u onverhoopt ergens stil komen te staan, is er gelukkig de AD Mobiliteit Service. Deze kunt u afsluiten bij uw AD Autobedrijf. Deze dienst garandeert 24 uur per dag snelle ondersteuning in geval van pech, ook zijn er mogelijkheden voor buitenlanddekking. In combinatie met de Altijd Oké Onderhoudsbeurt is de Mobiliteit Service vaak zelfs extra voordelig. Uw AD Autobedrijf kan u er alles over vertellen.

DUS ...

DUS ...

  • Vakkundig en maatwerkonderhoud voor uw auto
  • Altijd een prijsopgave
  • Direct op de hoogte van mankementen
  • Inzicht in te verwachten reparaties op korte termijn
  • Gratis APK-keuring
  • 2 jaar internationale garantie op onderdelen en uurloon
  • Speciale aanbieding voor AD Mobiliteit service

Marco Groen

C. de Vriesweg 6A
1746 CL Dirkshorn
0224-551211
0224-551411
info@marcogroen.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats