Brink trekhakenBrink trekhaken

Brink Trekhaken

Autobedrijf Marco Groen is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Marco Groen geeft als Brink trekhaak montagepartner exclusief 5 jaar garantie op trekhaak en montage.

Lees verder

Autobedrijf Marco Groen is montagestation voor Brink trekhaken

Autobedrijf Marco Groen is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Dit is een werkplaatsconcept met meer dan 250 onafhankelijke werkplaatsen in Europa.

Het Brink trekhaak montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het uitwisselen van kennis, het volgen van trekhaak montage trainingen en het gebruik van kwalitatieve Brink trekhaken en kabelsets. Autobedrijf Marco Groen geeft als Brink trekhaak montagepartner exclusief 5 jaar garantie op de trekhaak, kabelset en montage.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak en de bijbehorende bekabeling een steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen. Autobedrijf Marco Groen is aangehaakt als Brink trekhaak montagepartner, omdat zij de kennis en middelen in huis hebben voor vakkundige inbouw.


Direct een trekhaak zoeken?

Vul hieronder uw kenteken in om direct de juiste trekhaak te vinden. Als u er niet uitkomt, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Marco Groen

C. de Vriesweg 6A
1746 CL Dirkshorn
0224-551211
0224-551411
info@marcogroen.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats